Καλώς ήρθατε στο BOWeme GIRL

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Glowbox May 2015 - The unboxing

Όταν είσαι blogger και περιμένεις κάτι πως και πως, όταν αυτό το κάτι φτάνει στα χέρια σου και απλά ενθουσιάζεσαι με το εξωτερικό του και όταν ανοίγοντας το ξεκινάς να ονειρεύεσαι παραλία, ήλιο, κοκτέιλς, δεν έχεις παρά να αφήσεις στην άκρη όποιο άλλο post ετοιμάζεις και να μοιραστείς με τις φίλες σου όλα τα μυστικά περιποίησης που κρύβει το υπέροχο κουτάκι του Glowbox Μαΐου.



Το συνδρομητικό κουτάκι αυτού του μήνα, λοιπόν, περιέχει αποκλειστικά προϊόντα Fresh Line κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς αγαπώ τη συγκεκριμένη εταιρεία. Μπορείς να κάνεις το μπάνιο σου κολυμπώντας μέσα σε μοχίτο, να αποκτήσεις λαμπερά μαλλιά με άρωμα εσπεριδοειδών, να βγεις στην παραλία με άψογα σμιλεμένο σώμα απολαμβάνοντας τον ήλιο χωρίς καθόλου άγχος για τις επικίνδυνες ακτίνες του και τέλος να μοσχοβολάς ενώ περιπλανιέσαι στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Και όλα αυτά χαρίς στο Glowbox και τη Fresh Line που σκέφτηκαν και μερίμνησαν για εσένα πριν από εσένα. 


 Όμολογώ πως είχα μία κρυφή ελπίδα για περισσότερα full size προϊόντα αλλά και πάλι έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι περιείχε το δικό μου Glowbox Μαΐου..


Από τη σειρά ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, ένα τέλειο Body Splash με λεβάντα, περγαμόντο, λεμόνι, πιπερόριζα, μάραθο και κέδρο για αναζωογόνηση και τόνωση. Υπέροχο, δροσερό άρωμα που μπήκε κατευθείαν στην τσάντα μου για να το έχω πάντα μαζί μου. Το προϊόν είναι σε ειδικό μέγεθος στα 20ml, ενώ το κανονικό μέγεθος κοστίζει 16,90 ευρώ/100ml.


Από τη σειρά ΑΦΡΟΔΙΤΗ, το Body Sculpture Intensive Serum είναι ένα εντατικό serum το οποίο υπόσχεται πως διεγείρει τη λιπόλυση, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και σμιλεύει το σώμα δημιουργώντας τις τέλειες καμπύλες που όλες θέλουμε. Περιέχει πλαγκτόν, ροζ πιπέρι, καφεΐνη, κισσό, πιπερόριζα, βασιλικό, άρκευθο, μάραθο, κυπαρίσσι, ρούσκο, γκουαρανά και μαύρο πιπέρι. Συστατικά που αποδεδειγμένα βοηθούν στην καλύτερη όψη του δέρματος. Εφαρμόζουμε μετά το ντουζ, πρωί και βράδυ, κάνοντας κυκλικές κινήσεις στις επίμαχες περιοχές. Το συγκεκριμένο είναι σε ειδικό μέγεθος στα 60ml, ενώ το κανονικό μέγεθος κοστίζει 40,90 ευρώ/250ml.


Από τη σειρά ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αντηλιακή κρέμα προσώπου λεπτής υφής, πλούσια σε εκχυλίσματα από μάραθο, άρνικα, καλέντουλα και άλλα φυσικά συστατικά. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και προστατεύει από τις UVA και UVB ακτίνες του ήλιου. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Και αυτό το προϊόν είναι σε ειδικό μέγεθος στα 15ml. Το κανονικό μέγεθος κοστίζει 22,90 ευρώ/30ml.




















Από τη σειρά ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, το σαμπουάν στερεής μορφής με αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, μηλόξυδο και προβιταμίνη Β5 είναι ιδανικό για βαμμένα-θαμπά μαλλία και υπόσχεται λαμψη και αναζωογόνηση. Δεν ξέρω αν θα είναι αποτελεσματικό αλλά η μυρωδιά του με κέρδισε. Είναι το μοναδικό full size προϊόν που υπάρχει στο κουτάκι και κοστίζει 13,50 ευρώ/70gr.




Από τη σειρά MOJITO, το αφρόλουτρο με δυόσμο και lime υπόσχεται αναζωογόνηση και τόνωση. Το άρωμα του είναι φανταστικό και είναι σίγουρο πως θα σε ταξιδέψει σε μακρινούς, εξωτικούς προορισμούς παρέα με το αγαπημένο σου μοχίτο. Φέρε το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά δοκιμάζοντας το και σίγουρα θα με θυμηθείς. Το προϊόν αυτό είναι στα 60ml. Μπορείς να αγοράσεις όσο θέλεις με τιμή 30,00 ευρώ/kg.

Αυτά ήταν τα προϊόντα που είχε μέσα το δικό μου κουτάκι και πραγματικά γέμισε το σπίτι με αρώματα. Αν θέλεις να κάνεις και εσύ τη δική σου συνδρομή για το κουτάκι Μαΐου, επισκέψου τη σελίδα του Glowbox πατώντας εδώ. Μέχρι το επόμενο post..

Φιλιά πολλά,
Ιωάννα.



2 σχόλια:

Alternative beauty by maria είπε...

Και εγώ το παρέλαβα σήμερα και πραγματικά το λάτρεψα!
Μου άρεσε πολύ η παρουσίαση σου :)
Με γεια σου, να τα χαρείς!

Πολλά φιλιά,
Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

Unknown είπε...

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Κι εσύ να χαρείς τα δικό σου!!! Πραγματικά ένα κουτάκι που μοσχοβολάει!!! Φιλιά πολλά!!! ❤️

Δημοσίευση σχολίου