Καλώς ήρθατε στο BOWeme GIRL

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Too Faced-The Chocolate bar REVIEW!!!

Γεια σας κούκλες μου!!!

Σήμερα θα μιλήσουμε για σοκολάτες. Ναι καλά διαβάσετε. Σε ποιά από εσάς δεν αρέσει αυτό το πεντανόστιμο γλύκισμα με τις τόσες παραλλαγές;;; Υγείας, γάλακτος, αμυγδάλου, λευκή, με φράουλα, με μπισκότο..είναι λίγες από τις πολλές γεύσεις που κυκλοφορούν. Η σοκολάτα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους και αποτελεί τη βάση για πάρα πολλά γλυκά. Συμβάλλει στην καταπολέμηση του άγχους (πόσο χαίρομαι όταν το βρίσκω σαν δικαιολογία) και πραγματικά σου φτιάχνει τη διάθεση.

Όπως είναι φυσικό, εγώ δεν θα αποτελούσα εξαίρεση στον κανόνα. Ως εθισμένη στη σοκολάτα, ψάχνω και δοκιμάζω συνεχώς νέες γεύσεις. Αυτή τη φορά, έπεσα πάνω σε μία διαφορετική σοκολάτα που πραγματικά αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για μένα. Μειονέκτημα της ως προς τις υπόλοιπες;;; Η νέα μου λατρεία δεν τρώγεται. Ναι ναι, δεν τρώγεται. Αλλά καμία σημασία δεν έχει αυτό για εμένα. Η Chocolate Bar με γέμιση "σκιών" έχει γίνει η καινούρια μου εμμονή.



Όπως θα καταλάβατε, πρόκειται για μία φανταστική παλέτα σκιών από την εταιρεία Too Faced. Κι αν το χάρτινο κουτάκι (που την περιέχει) εντυπωσιάζει, το περιεχόμενο απλά θα σας ξετρελάνει. Η παλέτα έχει το σχήμα μπάρας σοκολάτας, κάτι το οποίο βρίσκω αξιολάτρευτο. Είναι πολύ ανθεκτική και κλείνει με μαγνήτη.



Το εσωτερικό της, απλά μαγεύει. Το άρωμα σοκολάτα-βανίλια που με κατακλύζει κάθε φορά που ανοίγω αυτήν εδώ την παλέτα, με επιβεβαιώνει ξανά και ξανά πως οι σκιές είναι φτιαγμένες από 100% natural cocoa powder. Ένα άρωμα μεθυστικό που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας μακιγιάζ και θα μετατρέψει την ώρα της ετοιμασίας σας σε μία ευχάριστη σοκολατοθεραπεία. 

Η παλέτα περιλαμβάνει έναν αρκετά μεγάλο καθρέφτη και 16 σκιές (με πουδρένια υφή), μεταξύ των οποίων θα βρείτε δύο όμορφα blending χρώματα καθώς και δύο highlighters. Όλες οι αποχρώσεις είναι ζεστές και ευκολοφόρετες. Κυριαρχεί το χρυσό,το μπεζ και το καφέ αλλά ξεχωρίζουν και κάποια ροζ, berry, μωβ και χακί χρωματάκια που σας δίνουν τη δυνατότητα να πειραματιστείτε με πολλά είδη μακιγιάζ. Αν μπορούσα να βρω ένα μόνο αρνητικό γι'αυτήν την παλέτα, αυτό θα ήταν το ότι δεν αναγράφεται κάτω από κάθε σκιά το όνομα της, παρά μόνο σε ένα διάφανο πλαστικό προστατευτικό (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία) καθώς και στο πίσω μέρος της χάρτινης συσκευασίας. Φυσικά το παραβλέπω.

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τις αποχρώσεις..

Ξεκινάμε από πάνω αριστερά:


  
1. Gilded Ganache: Σκούρο λαδί με shimmer. Τέλειο για βραδινό μακιγιάζ.
2. White Chocolate: Ένα όμορφο κρεμ highlighter. Ιδανικό για κάτω από το φρύδι.
3. Salted Caramel: Ένα υπέροχο καραμελένιο χρώμα με ματ τελείωμα. Ιδανικό για blending.
4. Marzipan: Υπέροχη σαμπανιζέ απόχρωση. Από τις αγαπημένες μου.
5. Semi Sweet: Γλυκό σοκολατί με ματ τελείωμα.
6. Hazelnut: Γλυκό σοκολατί με shimmer.
7. Creme Brulee: Έντονο χρυσό με shimmer.
8. Haute Chocolate: Ψυχρό σοκολατί χρώμα με shimmer.



9. Milk Chocolate: Ένας συνδυασμός μπεζ-καφέ με ματ τελείωμα. Ιδανικό για blending.
10. Black Forest Truffle: Ψυχρό berry χρώμα με γκλίτερ.
11. Triple Fudge: Χακί χρώμα με ματ τελείωμα. Ιδανικό για να δώσουμε ένταση στη γωνία του ματιού.
12. Strawberry Bon Bon: Μία υπέροχη ροζ απόχρωση (αυτό ακριβώς εννοούμε όταν λέμε "ροζ της Barbie") με ματ τελείωμα. Στα μάτια πάντως δε βγαίνει τόσο έντονο ροζ.
13. Candied Violet: Εξαιρετικό μπλε-μωβ χρώμα με γκλίτερ.
14. Amaretto: Καφέ χρώμα, που κοκκινίζει αρκετά, με shimmer.
15. Cherry Cordial: Μοναδικό berry χρώμα, που επίσης κοκκινίζει, με γκλίτερ. Μία πολύ θερμή απόχρωση.
16. Champagne Truffle: Ένα πανέμορφο ψυχρό ροζ highlighter. Ιδανικό για κάτω από το φρύδι αλλά και για όπου αλλού θέλουμε να δώσουμε λάμψη, όπως ζυγωματικά, πιγούνι κτλ.

Εδώ σας έχω ενδεικτικά κάποια swatches και όπως θα δείτε με ένα απλό πέρασμα, οι σκιές έχουν εξαιρετική απόδοση. Με ένα καλό primer δε, θα μείνουν στα βλέφαρα σας όλη την ημέρα..



Από αριστερά προς τα δεξιά: Black Forest Truffle, Creme Brulee, Semi Sweet, Candied Violet, Gilded Ganache.

Αν τη συστήνω;;; Εννοείται και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. Η Chocolate Bar είναι μία παλέτα που αξίζει να έχετε στη συλλογή σας καθώς συνδυάζει όμορφα, ζεστά χρώματα μαζί με κάποιες έντονες και ιδιαίτερες αποχρώσεις που σας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε πολλά είδη μακιγιάζ για κάθε ώρα και περίσταση. Θα τη βρείτε αποκλειστικά στα Sephora στην τιμή των 45,00 ευρώ (περίπου), καθώς και στη τιμή των 35,00 ευρώ όταν μπαίνουν εκπτώσεις. Με την πρώτη ευκαιρία, ρίξ'τε της μία ματιά καθώς σας εγγυώμαι πως κάθε στιγμή μαζί της θα είναι ένα ευχάριστο, αρωματικό ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας.

Σας φιλώ,
Ιωάννα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου